- 2 mellem store løg, snittes
- 1/4 blomkål
- 1/4 broccoli
- 3 gulerødder
- ½ spidskål
- 1 spsk. olie
- ½ liter bouillon
- 2 - 4 kviste af en karryplante
- Salt og peber.
Snit stok af blomkål og broccoli i tilpas stykker.
Del "blomstehovederne" af blomkål og broccoli i passende stykker og læg dem til side for sig selv (de skal i gryden til aller sidst).
Snit ligeledes gulerødderne i passende stykker så de passer i størrelse med de stykker du har skåret stokken i.
Spidskålen fint-snittes og lægges ligeledes til side.
Varm olien i en gryde - middelvarme. Svits løgene så de bliver klare. Tilsæt gulerødder og stok. Lad det simre et minuts tid.
Læg karry-kvistene i en papir-te-pose og bind den.
Tilsæt bouillon og karry-kviste. Bringes i kog - skru ned og lad det simre under låg i ca. 3 minutter.
Tilsæt spidskål, blomkål- og broccolihoveder.
Læg låg på gryden. Skru en anelse op for varmen. Lad det simre 1 - 2 minutter.
Læg låg på gryden. Skru en anelse op for varmen. Lad det simre 1 - 2 minutter.
Fjern teposen med karrykviste og retten er klar til servering.
Karryplanten giver IKKE smag som karry, men der i mod en let parfumeret smag.
Karryplanten giver IKKE smag som karry, men der i mod en let parfumeret smag.
Bon appetit ;o)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar