søndag den 30. marts 2014

Blomkålsuppe


1 spsk. olivenolie
1 stort løg
1/4 knoldselleri
½ blomkål
½ l bouillon
½ bt. asparges
1 håndfuld koriander
3 dl revet parmesan









Pil og snit løget groft. 
Skyl blomkålen. Skær det meste af stok og "buketterne" fra hinanden. Stokken snittes i passende størrelse. Buketterne deles i mundrette størrelser. 
Rens og snit selleri og asparges. 
Skyl koriander. 
Riv parmesanen fint.

Blancher aspargesen.
Svits løget. Når løget er klar tilsættes selleri og blomkålstok. Svits det hele et par minutter ved middel varme.
Tilsæt bouillon og lad det koge i 3 minutter. Blend det hele. Tilsæt blomkålbuketterne og lad det hele småsimre i 2 minutter. Tilsæt parmesan og varm op inden asparges og koriander tilsættes.

Du kan undlade parmesan hvis ikke du bryder dig om det.

Bon appetit  ;o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar